top of page

SCOOTER VERHUUR IN AMSTERDAM

Ook voor het huren van een elektrische scooter bent u bij WeRental aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan het Gedempt Hamerkanaal 267 in Amsterdam Noord. Klik hier voor een kaart naar onze locatie. 

Een elektrische scooter huren in Amsterdam heeft vele voordelen. Of u op vakantie bent of een dagje Amsterdam, of gewoon zin heeft om lekker door de stad te toeren, een scooter is het ideale vervoersmiddel. Onze huurscooters zijn van het merk Spyderwheelz. De E-Chopper van Spyderwheelz is een trendy model en zal ervoor zorgen dat u Amsterdam zult zien zoals u deze nog nooit heeft gezien. Met zijn krachtige elektro motor en accu capaciteit van 50-70 kilometer is dit het ideale vervoersmiddel in en rondom Amsterdam. Of u nou naar de Dam wilt of verschillende musea wilt bezoeken. Of toch wat verder weg, bijvoorbeeld Volendam of Muiden, het is allemaal mogelijk. 

Wilt u het voertuig kopen? Onze partner Welectric kan uw uitstekend helpen met het aanschaffen van dit unieke voertuig. 

Scooter verhuur: Afbeelding
Scooter verhuur: Video

E-CHOPPER

Een unieke manier om Amsterdam en omgeving te ontdekken.

ACCU SPECIFICATIES

20 Ah lithium ion batterij. 50-80 kilometer actieradius. Voorzien van Battery Management System functie, een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen. 


Wanneer u een E-Chopper huurt bij WeRental, heeft u altijd een volledig opgeladen accu. 

detailshot_E_chopperfun0003_zwart_650px.jpg

BEVEILIGING

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

detailshot_E_chopperfun0005_zwart_650x433px.jpg

BREDE BANDEN

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyderwheelz E-Chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

detailshot_E_chopperfun1060_zwart_650px.jpg

RUIM ZADEL

Stap je op je Spyderwheelz E-Chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan past het wel maar, het is niet toegestaan. Met een passagier op het voertuig bent u niet verzekerd! 

detailshot_E_chopperfun1066_zwart_650px.jpg

SMARTPHONEHOUDER & USB LADER

Ga je op pad met je E-Chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen, de teambuilding app te volgen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden. 

Let op: Het opladen van de telefoon gaat wel ten koste van het bereik van het voertuig. 

detailshot_E_chopperfun3126_650px.jpg

HELMPLICHT

Voor het besturen van een elektrische scooter in Amsterdam is het drag​en van een helm verplicht. Uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar bij WeRental. 

Helm.JPG
Scooter verhuur: Verhuur
bottom of page