top of page

WERENTAL PROFESSIONAL

Voor de professionele gebruiker

WeRental kan u ook volledig ontzorgen als u tijdelijk, en op korte termijn, een voertuig nodig heeft in Amsterdam. U huurt dan bijvoorbeeld een E-Fatbike, E-Chopper of Carver bij WeRental in Amsterdam voor een langere periode en maakt hier transparante en vaste prijsafspraken over. 

Krijgt uw gehuurde voertuig tussentijds een mankement buiten uw toedoen? Of voelt het voertuig gewoon niet lekker aan, dan kunt u het voertuig probleemloos inruilen voor een ander exemplaar. Hierdoor bent u altijd voorzien van een werkend voertuig en kan uw werk en bedrijf gewoon doorgaan. 

Wij begrijpen dat het voertuig voor u een bijzaak is en maken er daarom onze hoofdzaak van. Zo kunt u bezig zijn met wat voor u echt belangrijk is. 

KNAAP 23.JPG

USE CASE: BEZORGING

U bent maaltijdbezorger en heeft (tijdelijk) een voertuig nodig. Uiteraard wilt u er graag onderscheidend uitzien. Dat onderscheid wordt zeker gemaakt als u gezien wordt op de KNAAP E-Fatbike. 

Door het verlengde zadel is het geen probleem de (zware) rugzak op het zadel te laten rusten. Dat is wel zo comfortabel! 

U huurt dan bijvoorbeeld een KNAAP E-Fatbike voor de duur van 1 week (van maandag 10:00 uur tot vrijdag 18:00) vanaf slechts €100,50 (excl. BTW en excl. toeristenbelasting)

Carver foto 5.JPG

USE CASE: SALES BLITZ!

U bent verantwoordelijk gemaakt voor een belangrijk project in Amsterdam: Een sales blitz waarbij u al uw belangrijke klanten een bezoek wilt brengen. Misschien wilt u ook wat cadeau tasjes, folders of samples voor ze meenemen. Wellicht wilt u ook het voertuig bestickeren met uw logo of het thema van de sales effort. Een u wilt graag probleemloos binnen de drukke stad uzelf kunnen verplaatsen. Wij garanderen u: Deze sales blitz zal niet onopgemerkt voorbij gaan bij uw klanten én concurrenten! 


U huurt dan bijvoorbeeld een Carver voor de duur van 1 week (van maandag 10:00 uur tot vrijdag 18:00) vanaf slechts €353,- (excl. BTW,  excl. bestickering, excl. toeristenbelasting). 

Buy-online.jpg

USE CASE: EEN PROJECT IN AMSTERDAM

U bent verantwoordelijk gemaakt voor een belangrijk project in Amsterdam en u wilt graag probleemloos binnen de drukke stad uzelf kunnen verplaatsen.


U huurt dan bijvoorbeeld een E-Chopper voor de duur van 1 week (van maandag 10:00 uur tot vrijdag 18:00) vanaf slechts €159,50 (excl. BTW, excl. toeristenbelasting en excl. helm)

Professional: Services
bottom of page