top of page

WE RENTAL

Onze geschiedenis

De oprichters van Welectric en Escape Factory besloten in januari 2021 om te beginnen met unieke en gave elektrische voertuigen. Het begon met elektrische scooters. Al snel werden elektrische fietsen toegevoegd. In de zomer van 2021 werd ook de Carver toegevoegd de steeds groter wordende vloot. 

WeRental  is uw betrouwbare partner voor de verhuur van Carvers, E-Scooters of E-Choppers en E-Bikes. Vanuit de locatie van Escape Factory in Amsterdam Noord verhuurt WeRental een vloot van moderne en niet alledaagser maar wel goed onderhouden voertuigen. 


Door de centrale ligging in Amsterdam Noord is het mogelijk om de auto in de omgeving (goedkoop) te parkeren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te genieten van al het moois wat Amsterdam en omgeving te bieden heeft. Wilt u genieten op een elektrische scooter van het mooie groene landschap van Waterland, hier heeft WeRental een prachtige route voor. Wilt u het bruisende centrum van Amsterdam beleven, hier heeft WeRental een veilige en mooie route voor. 

Via onze partner Welectric hebben wij de beschikking over de gaafste elektrische voertuigen. 

Over ons: Over ons
bottom of page