top of page

vr 16 jul

|

Escape Factory

Gezellig uit met je KNAAP!

WeRental biedt u een complete dag uit. Geniet van een mooie tour op een KNAAP E-Fatbike (3 uur) en speel aansluitend een escaperoom naar keuze. Dat is 4 uur lang vermaak voor slechts €49,95 p.p.!* *Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gezellig uit met je KNAAP!
Gezellig uit met je KNAAP!

Tijd en locatie

16 jul 2021, 10:00 CEST – 18 jul 2021, 19:00 CEST

Escape Factory, Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 KP Amsterdam, Nederland

Over het evenement

WeRental biedt u een complete dag uit in Amsterdam. Geniet van een mooie tour op een KNAAP E-Fatbike (3 uur) en speel aansluitend een escaperoom naar keuze. Dat is 4 uur lang vermaak voor slechts €49,95 p.p.!*

We bieden u een mooie rouite langs de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel (en weer terug). Onderweg bestaat de mogelijkheid voor een kopje koffie (voor eigen rekening).

Na de tour langs de Amstel komt u terug in Amsterdam Noord bij Escape Factory. Na een eventueel drankje en/of hapje is (voor eigen rekening) is het tijd voor de escaperoom! U kunt bij het boeken een escaperoom uitzoeken met een thema dat u leuk lijkt. Geen de thema's is eng en alle kamers hebben een gelijkwaardige moeilijkheidsgraad.

Inclusief in het arrangement zijn:

  • KNAAP E-Fatbike gedurende 3 uur
  • Route langs de Amstel (route werkt alleen middels een gratis app op uw mobiele telefoon genaamd BikeGPX)
  • Vermakelijkheidsretributie
  • Escaperoom naar keuze na afloop van de fietstocht

Let op: Boek eerst uw fietstocht met 3 uur na de start tijd de escape room. Voorbeeld: Start om 13:00 met de fietstocht, kies dan als tijd voor uw escaperoom  16:00 uur.

*Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page