top of page

do 01 sep

|

Amsterdam

Fatbike kopen? Check Welectric.nl

Heb je altijd al een Fatbike willen hebben? Ga dan naar Welectric.nl of bezoek één van de winkels. WELECTRIC is de eerste volwaardige e-mobility keten in Nederland.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Fatbike kopen? Check Welectric.nl
Fatbike kopen? Check Welectric.nl

Tijd en locatie

01 sep 2022, 00:00

Amsterdam, Rozengracht 101, 1016 LV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

WELECTRIC is de eerste volwaardige e-mobility keten in Nederland. Vanuit onze passie voor mobiliteit,  vooruitstrevende techniek, duurzaamheid en mooi design, zijn wij er van overtuigd dat we met zijn allen elektrisch gaan rijden, en dat deze toekomst er mooi uitziet. Daarom brengen wij het versnipperde aanbod van e-mobility samen in een brede collectie aan elektrische voertuigen om te ontdekken, te vergelijken en uit te proberen.

WELECTRIC biedt karaktervolle voertuigen – van e-step en e-bike tot e-scooter en microcar – via een laagdrempelige, gastvrije winkelformule en website die bij ieder bezoek opnieuw verrast en inspireert.

Bij WELECTRIC krijg je deskundig en onafhankelijk advies en kan je rustig uitvinden wat er bij jou past. Ook kan je bij ons terecht voor accessoires, financiering, verzekering, reparatie en onderhoud van je elektrische voertuig.

WELECTRIC heeft momenteel 4 E-Mobility Experience Stores in Nederland. Komende tijd zal dit aantal worden uitgebreid. Met de dynamiek in de e-mobility markt zal ons aanbod ook groeien, met een focus op de topmerken en daarmee op kwaliteit. Zo ben je bij WELECTRIC altijd verzekerd van het nieuwste en beste aanbod.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page