top of page

vr 01 jan

|

Amsterdam

Check de gave escape rooms van Escape Factory!

Escape Factory heeft 7 super gave escape rooms, 3 indoor jeu de boules banen en een moderne karaoke ruimte.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Check de gave escape rooms van Escape Factory!
Check de gave escape rooms van Escape Factory!

Tijd en locatie

01 jan 2021, 12:00

Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 KP Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Escape Factory heeft 7 escape rooms, waarvan 4 escape rooms zogenaamde 'escape race escape room' zijn. In een escape race spelen twee teams exact dezelfde escape room en racen ze niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. In onze 7 escape rooms kunt u met een groep van 42 gasten tegelijkertijd een escape room spelen!

Op onze Jeu de Boules banen waan je je op een sfeervolle camping in Amsterdam Noord. Met vier banen kunnen vierentwintig mensen tegelijkertijd Boules Fun spelen.

In onze privé karaoke ruimte kun jij je zangkunsten kan laten horen aan je vrienden, familie en collega's.

In onze lounge kunt u genieten van onze complete bar met heerlijke wijnen, cocktails, (speciaal)bieren, beste fris en een gevarieerde menukaart met voor een ieder wat wils.

De afgelopen jaren hebben wij ontelbare bedrijfsuitjes mogen organiseren voor kleine en grote bedrijven, lokaal en internationaal. Teambuilding in een escape room is origineel, leerzaam en -bovenal- leuk!

Na het spelen van een escape room kan je rustig plaats nemen in onze gezellige lounge.

Wil je een feest geven? Al onze zalen zijn af te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, niets is ons te gek. 

Al onze activiteiten vallen uit te breiden met bijvoorbeeld een (gepersonaliseerde) pub quiz, workshops of een rondvaart door Amsterdam. Bespreek je wensen met ons en wij gaan voor je aan de slag.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page