top of page

E-FATBIKE VERHUUR IN AMSTERDAM

De E-Fatbikes van KNAAP zijn heel mooie en duurzame fietsen voor verplaatsingen in de stad De elektrische fietsen zien er stoer uit en leggen op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. Daarnaast hebben ze geen uitstoot, waardoor u op een schone manier rijdt van de ene naar de andere plek.

E-Fatbike verhuur: Afbeelding
E-Fatbike verhuur: Video

KNAAP E-FATBIKE

Lekker ontspannen op je ebike door de stad cruisen

VLOT TEMPO

De KNAAP E-Fatbike geeft trapondersteuning tot t 25 km/h, waardoor je zonder helm gewoon op het fietspad kunt blijven fietsen.

Knaap-AMS-Black-2-scaled.jpg

VERSNELLINGEN & TRAPONDERSTEUNING

De KNAAP E-Fatbike heeft 7 versnellingen van het betrouwbare merk Shimano. Daarnaast heeft de elektromotor 5 standen voor trapondersteuning. 

Om continu het gevoel te hebben dat je wind mee hebt, zet dan de trapondersteuning op stand 2 of 3 and de versnelling op 4 of 5. Het zal u bijna geen inspanningen kosten om te fietsen. 

Knaap-AMS-Black-6-scaled-2.jpg

ACCU CAPACITEIT

Krijg het ultieme gevoel van vrijheid door de actieradius die tot wel 100 tot 140 kilometer gaat. Op een fiets van KNAAP fietst u een leuke route vanuit bijvoorbeeld Amsterdam richting Volendam, Zaanse Schans of Muiden en terug.

knaap-bike-black-edition.jpg

SAMEN OF ALLEEN

Op de KNAAP E-Fatbike kunt u samen of alleen plaatsnemen. Naast de voetsteun voor de voeten van de passagier is er ook een rugsteun aanwezig om het extra comfortabel te maken.

Voetsteun KNAAP E-Bike - WeRental.JPG

SCHIJFREMMEN

De KNAAP E-Fatbike heeft moderne schijfremmen, waardoor je heel krachtig kunt remmen. Dus wees niet bang dat u te hard gaat, u staat ook weer zo stil!

KNAAP Schrijfremmen.jpg
E-Fatbike verhuur: Verhuur
bottom of page